Estem encantats d’anunciar una emocionant novetat: hem incorporat un nou proveïdor al nostre catàleg. A partir d’ara, estem col·laborant amb BIOLINE AGROSCIENCE, una reconeguda empresa dedicada a la investigació i desenvolupament de solucions agroalimentàries sostenibles.

BIOLINE AGROSCIENCE té una missió clara: estar a l’avantguarda de les biosolucions al camp i proporcionar als productors solucions globals per a la gestió dels seus cultius mitjançant solucions innovadores i exclusives. Amb això en ment, treballen dia rere dia amb l’objectiu de:

Donar suport als productors per mantenir els seus rendiments i qualitat, proporcionant eines innovadores per a una agricultura sostenible.
Oferir productes de la més alta qualitat i assessorament tècnic per a la seva utilització en la Gestió Integrada de Cultius.
Brindar a tots els nostres clients un servei incomparable i els estàndards més alts de suport en el biocontrol.
Col·laborar estretament amb una xarxa de distribuïdors per garantir que som una empresa de biocontrol realment global.
Invertir en el nostre personal, ja que el seu coneixement és la clau del nostre futur.
Amb la incorporació de BIOLINE AGROSCIENCE al nostre catàleg, estem ampliant la nostra oferta i proporcionant als nostres clients un accés a aquesta destacada empresa. Estem compromesos a oferir solucions de primera qualitat per a tots els sectors de la indústria agroalimentària, i la col·laboració amb BIOLINE AGROSCIENCE reafirma aquest compromís.