L’EMPRESA

Agro-Camp Bonfar SL és una de les principals empreses d’assessorament i distribució de productes fitosanitaris i adobs, que ofereix solucions segons les necessitats individuals dels agricultors. Tot l’equip humà treballa en el mateix propòsit d’oferir als clients professionalitat i el millor servei.

Agro-Camp Bonfar SL es fundà el 1997, així i tot l’experiència en la distribució de fitosanitaris es remunta quaranta anys enrere. La nostra companyia es troba ben situada per al futur amb una àmplia gamma de productes i forta presència en les diferents zones agrícoles que s’ajusten a les oportunitats del mercat. Per tal d’estar a prop del client comptem amb una xarxa consolidada de col·laboradors i punts de venda locals dins la província de Lleida.

Tenim cultura innovadora, formada per gent amb talent que treballa, descobreix i comercialitza productes per a la protecció i nutrició dels cultius. Els principals segments de mercat a què estem dirigits amb la protecció de cultius son blat de moro, cereals, fruita dolça, olivera, vinya, fruits secs i hortícoles.

Igualment, estem atents perquè el nostre client tingui opcions, d’aquí que el nostre compromís sigui també oferir varietat de solucions per a la protecció, nutrició dels cultius i en el maneig de plaguicides. Això ho demostra cada vegada més el nostre ampli catàleg per a plagues agrícoles i la nostra línia emergent de productes sense residus.

Som una empresa de referència en el sector agrícola que ofereix una oferta que integra solucions eficaces en la protecció de cultius i assessorament agrari.

Els nostres magatzems estan inscrits en el registre oficial d’establiments per a la comercialització de productes fitosanitaris. Inscrit al Departament de Indústria per a l’emmagatzematge de productes inflamables.

I+D
Agro-Camp realitza cada any assaigs per millorar estratègies de tractaments, llançament de nous productes, noves tècniques de cultiu (poda, aclarida, reguladors de creixement) i novetats en nutrició vegetal.

En el mateix sentit, i juntament amb les companyies que tenim en distribució assagem els productes que vindran en un futur. Els resultats els compartim amb els nostres col·laboradors i clients durant visites i jornades tècniques

PROTECCIÓ DE CULTIUS

Agro-Camp disposa d’un equip tècnic qualificat per donar la millor solució als problemes derivats de la producció agrícola. Tenir un equip amb els coneixements i l’experiència necessària en agronomia fa que Agro-Camp sigui el millor soci a l’hora de confiar la seguretat de les seves plantacions. La col·laboració amb agricultors, tècnics, cooperatives i altres organitzacions durant aquests anys ho avalen. Tenim en distribució un ampli catàleg de productes fitosanitaris.

CONSULTORIA

Avui en dia els consumidors demanen cada vegada més productes de qualitat i amb garanties sanitàries, per aquest motiu els productors a part de fer productes de qualitat han d’oferir seguretat alimentaria al client.

Aquesta demanda ha generat la creació de normatives per donar als clients major confiança i seguretat en els productes que consumeixen. Aquestes normatives es validen per entitats independents de certificació.

Des de Agro-Camp el podem assessorar en la implantació i manteniment d’aquests protocols de qualitat que poden augmentar la competitivitat de la seva empresa, ja que tot i ser una certificació voluntària, és una realitat que aquestes normatives estan sent un criteri de selecció de compra segons el mercat actual.