Política de Privacitat i condicions d’ús


1. – Dades generals

D’acord amb l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic posem a la seva disposició les següents dades:

Agro-Camp Bonfar SL està domiciliada al carrer Hortes, 1, 25150 Artesa de Lleida, Lleida, amb CIF B25400698.

Telèfon de contacte: 973 16 73 06

E-mail de contacte: agrocamp@agrocamp.com

Inscrita en el Registre Mercantil de Lleida, Vol. (Número corresponent), Foli (nombre corresponent), Full (número corresponent), Inscripció (nombre corresponent).

El seu principal objectiu és facilitar als clients i al públic en general, la informació relativa a l’empresa, als productes i serveis que s’ofereixen.

2. – Condicions d’ús

Les condicions d’accés i ús del present lloc web es regeixen per la legalitat vigent i pel principi de bona fe comprometent-se l’usuari a realitzar un bon ús de la web. No es permeten conductes que vagin contra la llei, els drets o interessos de tercers.

Ser usuari del web www.agrocamp.com implica que reconeix haver llegit i acceptat les presents condicions i el que les estengui la normativa legal aplicable en aquesta matèria. Si pel motiu que sigui no està d’acord amb aquestes condicions no continuï utilitzant aquest web.

L’usuari haurà d’abstenir-se de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigués instal·lat en www.agrocamp.com.

3. – Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles d’aquest lloc poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d’altres web es comporta exactament de la mateixa manera que si el visitant hagués visitat l’altra web.

Aquestes web poden recopilar dades sobre tu, utilitzar cookies, incrustar un seguiment addicional de tercers, i supervisar la teva interacció amb aquest contingut incrustat, inclòs el seguiment del teu interacció amb el contingut incrustat si tens un compte i estàs connectat a aquesta web.

En cap cas Agro-Camp Bonfar SL assumirà responsabilitat alguna pels continguts d’algun enllaç pertanyent a un lloc web aliè, ni garantirà la disponibilitat tècnica, qualitat, fiabilitat, exactitud, amplitud, veracitat, validesa i constitucionalitat de qualsevol material o informació continguda en cap d’aquests hipervincles o altres llocs d’Internet.

Igualment la inclusió d’aquestes connexions externes no implicarà cap tipus d’associació, fusió o participació amb les entitats connectades.

4. –  Propietat intel·lectual i industrial

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva dels seus autors o els seus llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés dels seus autors.

Tots els drets reservats. En virtut del que disposen els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització dels seus autors.

5. – Modificacions

Agro-Camp Bonfar SL es reserva el dret d’efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes al seu lloc Web, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través de la mateixa com la forma en què aquests apareguin presentats o localitzats en el seu portal.

6. – EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT

Agro-Camp Bonfar SL no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin ocasionar, a títol enunciatiu: errors o omissions en els continguts, falta de disponibilitat del portal o la transmissió de virus o programes maliciosos o nocius en els continguts, malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho.

7. Política de privacitat

www.agrocamp.com no recull dades de caràcter personal de l’usuari.
Per la millora de la seguretat en el lloc Web, de manera condicional es podria registrar l’adreça IP dels visitants, per comprovar activitat maliciosa i protegir el lloc de tipus específics d’atacs.
Exemples de condicions en què es fa registre són els intents d’accés, sol·licituds de desconnexió, sol·licituds d’URL sospitoses, canvis en el contingut del lloc…
Els registres de seguretat es conserven 60 dies.