Serveis

SERVEIS

Agro-Camp está al costat dels seus clients oferint serveis de consultoria per ajudar als agricultors en la implantació de certificats de qualitat com ara Global-Gap, Producció Integrada, Producció ecològica, BRC, IFS, Tesco Nurture…

Pel que fa a la protecció de cultius, comptem amb un equip tècnic preparat per oferir als agricultors assessorament general i específic en sanitat vegetal i Gestió Integrada de Plagues (GIP).

 
CONSULTORIA

Avui en dia els consumidors demanen cada vegada més productes de qualitat i amb garanties sanitàries, per aquest motiu els productors a part de fer productes de qualitat han d’oferir seguretat alimentaria al client.

Aquesta demanda ha generat la creació de normatives per donar als clients major confiança i seguretat en els productes que consumeixen. Aquestes normatives es validen per entitats independents de certificació.

Des de Agro-Camp el podem assessorar en la implantació i manteniment d’aquests protocols de qualitat que poden augmentar la competitivitat de la seva empresa, ja que tot i ser una certificació voluntària, es una realitat que aquestes normatives estan sent un criteri de selecció de compra segons el mercat actual.

 

PROTECCIÓ DE CULTIUS

Agro-Camp disposa d’un equip tècnic qualificat per donar la millor solució als problemes derivats de la producció agrícola. Tenir un equip amb els coneixements i la experiència necessària en agronomia fa que Agro-Camp sigui el millor soci alhora de confiar la seguretat de les seves plantacions. La col·laboració amb agricultors, tècnics, cooperatives i altres organitzacions durant aquests anys ho avalen.

Tenim en distribució un ampli catàleg de productes fitosanitaris.